DRUGON BIOTECH

IMMUSHIELD: Kedi ve Köpeklerde Bağışıklık Güçlendirici

🌿 Güçlü Bağışıklık: Minik dostlarınızın sağlığını S-Adenozilmetiyonin, Lizin, Vitamin B3, Vitamin E, Vitamin C, Beta Glukan, Zerdeçal, Karahindiba ve Deve Dikeni gibi güçlü bileşenlerle destekleyin! Bağışıklık sistemlerini güçlendirerek, viral ve bakteriyel hastalıklarla mücadele etmelerine yardımcı olun.

🌈 Vitamin Desteği: Vitamin B3, Vitamin E ve Vitamin C ile tüm besinsel ihtiyaçlarını karşılayın.

🌱 Doğal Güç: Beta Glukan, Zerdeçal, Karahindiba ve Deve Dikeni ile doğanın gücünü minik dostlarınıza sunun. Özel içeriklerimiz doğanın en iyi hediyelerinden elde edilmiştir. Onların sağlığını doğanın gücüyle destekleyin.

🍽️ Lezzetli Takviye: Yumuşak yarı-likit formu ile sevimli dostlarımızın keyifle tüketmesini sağlayın.

🌈 Yaşam Kalitesini Yükseltin: Minik dostlarınızın enerjik ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olarak yaşam kalitelerini artırın.

👨‍⚕️ Uzmanlar Tarafından Geliştirildi: Veteriner hekimlerin önerisiyle geliştirilen bu formül, güvenilirliğini ve etkinliğini kanıtlamaktadır.

Formülasyonumuz içerisinde yer alan benzersiz modüle ve yüksek saflıktaki S-adenozilmetiyonin (SAM), adenozin analoğu etkisini sergileyerek, özellikle antiviral etkinliği ile ön plana çıkmaktadır. Kedilerde özellikle FCoV/FIP, FPV, FIV, Köpeklerde Parvovirüs (CPV), CCoV ve CIV gibi viral enfeksiyonlarda destek olarak kullanabilirsiniz.

İlgili makaleler;

 

İçeriğimizdeki her bileşen, dünya çapında önde gelen tedarikçilerden en yüksek saflık ve kalite standartlarına uygun olarak temin edilmiştir.


Sevgili dostlarınızın sağlığını düşünerek geliştirdik: Dünyada ilk kez, özgün ve tescillenmiş oral şurup formülasyonumuzu gururla sunarız.